Луцьк Форум Для ВСІХ

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Луцьк Форум Для ВСІХ » Свободная тусовка » Квіти у Львові

Квіти у Львові

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Потрібно купити букет у Львові, але я чесно кажучи зовсім не розбираюсь в цих квітах. Дуже не часто їх дарую, а тут треба дівчині на третє побачення нарешті щось подарувати, щоб скласти про себе гарне враження. Що порадите.

0

2

Gatai написал(а):

Потрібно купити букет у Львові, але я чесно кажучи зовсім не розбираюсь в цих квітах. Дуже не часто їх дарую, а тут треба дівчині на третє побачення нарешті щось подарувати, щоб скласти про себе гарне враження. Що порадите.

О це так! А чому лише на третє побачення даруєте, а як щодо першого чи другого побачення. Я люблю коли і на ці побачення мені квіти дарують, це так приємно)

0

3

ket написал(а):

О це так! А чому лише на третє побачення даруєте, а як щодо першого чи другого побачення. Я люблю коли і на ці побачення мені квіти дарують, це так приємно)

Це якесь у вас занадто філософське питання, ну якось так склалось, тому дарують тільки  зараз. Чи це якась для вас проблема? Для мене особисто ні)

0

4

ket написал(а):

Та ну, не вигадуйте таке. Я звичайно розумію що дівчата люблять квіти і щоб їх часто дарували, але не кожне побачення. Як на мене тоді цінність цих квітів падає. На перше побачення взагалі не бачу сенсу дарувати квіти, бо інколи не знаєш як воно складеться, а ти вже купив букет. І справа тут не в грошах, а в тому на першому побачення букет іноді буває не дуже доречним, якщо ви десь гуляєте чи щось таке.

Потрібно купити букет у Львові, але я чесно кажучи зовсім не розбираюсь в цих квітах. Дуже не часто їх дарую, а тут треба дівчині на третє побачення нарешті щось подарувати, щоб скласти про себе гарне враження. Що порадите

Друже, не думаю що на цій планеті є чоловіки які хоч трохи розбираються в квітах. Як на мене то всіх чоловіків в цій сфері можна поділити на чоловіків які дарують квіти своїм дівчатам/дружинам за власним бажанням і на тих які дарують бо так треба. Якщо ви дійсно хочете подарувати якісь квіти, то зараз не проблема їх взагалі вибрати, бо є безліч усіляких магазині, де продають гарні квіти.
Ось у Львові є гарний квітковий магазин Kvitna Купа гарних букетів, обов'язково щось своїй дівчині підберете.
http://i.piccy.info/i9/2170fafe486b8ea58d2540c520c5a25a/1634458874/15222/1425531/1370_1_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2021-10-17-08-21/i9-15115454/240x240-r/i.gif

Отредактировано Мукт (2021-10-17 19:11:01)

0

Вы здесь » Луцьк Форум Для ВСІХ » Свободная тусовка » Квіти у Львові

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно